Salată de pui curry în cupe de salată
Salata de pui curry în cupe de salată este o fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 6. O porție conține 256 calorii, 13g de proteine, și 20g de grăsime. Pentru 77 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 2 fani. Mergeți la magazin și ridicați frunze de coriandru, țelină, scallions și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până miere ai putea urma acest curs principal cu Miere De Turtă Dulce ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Salată de pui curry în cupe de salată, Cupe De Salată De Ouă Curry, și Salată de pui în cupe de salată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți coapsele de pui, lămâia, frunzele de coriandru și tulpinile într-o tigaie sau cratiță. Umpleți cu apă doar pentru a acoperi puiul și condimentați generos cu sare și piper. Aduceți la fierbere la foc mediu, apoi reduceți căldura pentru a menține un foc mic foarte blând. Gatiti pana cand puiul este fraged si cade din oase, aproximativ 40 pana la 45 de minute.
Scoateți puiul din lichidul de braconaj și lăsați să se răcească. Când se răcește, îndepărtați pielea și îndepărtați carnea de pe oase, aruncând pielea și oasele. Rezervați carnea.
Într-un bol, amestecați maioneza, curry, miere și suc de lămâie. Se amestecă ceapa, țelina și strugurii până se combină.
Adăugați carnea de pui răcită și aruncați pentru a combina. Condimentează cu sare și piper, după gust.
Serviți porții pline de salată în frunze de salată de unt.