Salată de praz cu nuci și Tomme de Brebis
Salata de praz cu nuci și Tomme de Brebis este o fără gluten și primar garnitură. Această rețetă face 4 porții cu 360 calorii, 7g de proteine, și 31g de grăsime fiecare. Pentru $1.36 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați arpagic, praz, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Risotto De Nap Alb Cremos Și Praz Cu Verdeață Crocantă De Praz A, Salată de sparanghel cu nuci, și Salată stratificată cu nuci.
Instrucțiuni
1 uncie de brânză fermă din lapte de oaie, cum ar fi Tomme de Brebis, rasă cu un cojitor de legume.
Preîncălziți cuptorul la 35
Aduceți la fiert o cratiță mare cu apă sărată.
Adăugați jumătățile de praz și fierbeți la foc moderat până se înmoaie, 10 minute.
Scurgeți prazul și uscați-l.
Întindeți nucile într-o farfurie de plăcintă și coaceți aproximativ 8 minute, până se rumenesc.
Se lasă să se răcească și se toacă grosier.
Într-un castron mic, amestecați uleiul de măsline cu oțetul și condimentați cu sare și piper. Aranjați prazul pe un platou, tăiați părțile în sus.
Stropiți cu vinaigreta și garnisiți cu nucile, arpagicul și brânza.