Salată de porumb și sparanghel
Salata de porumb și sparanghel este o fără gluten și vegan rețetă cu 4 porții. Această garnitură are 282 calorii, 10g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Pentru $3.7 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați frunze de busuioc, ceapă, oțet de vin de orez și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Salată de sparanghel și porumb, Salată de porumb, Crab și sparanghel la grătar, și Salată de paste cu sparanghel, porumb și roșii uscate la soare.
Instrucțiuni
Umpleți o oală mare cu apă, sare și aduceți-o la fierbere.
Puneți porumbul decojit în apă clocotită și albiți porumbul timp de 3 minute până când este galben strălucitor. Apoi aruncați porumbul într-o baie de gheață. În aceeași apă folosită pentru albirea porumbului, albiți sparanghelul timp de 1 minut și aruncați în baia de gheață. Pentru porumb, odată răcit, scoateți sâmburii de pe știulet cu un cuțit ascuțit și tăiați sparanghelul în secțiuni unghiulare de 1 inch.
Așezați atât porumbul, cât și sparanghelul într-un castron de dimensiuni medii.
Într-un alt castron de dimensiuni medii, amestecați împreună zahărul, oțetul, sarea și piperul.
Stropiți peste porumb și sparanghel.
Se amestecă bine și se răcește sau se servește la temperatura camerei.