Salată de porumb și sparanghel

Salată de porumb și sparanghel
Salata de porumb și sparanghel este o fără gluten și vegan rețetă cu 4 porții. Această garnitură are 282 calorii, 10g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Pentru $3.7 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați frunze de busuioc, ceapă, oțet de vin de orez și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Salată de sparanghel și porumb, Salată de porumb, Crab și sparanghel la grătar, și Salată de paste cu sparanghel, porumb și roșii uscate la soare.

Instrucțiuni

1
Umpleți o oală mare cu apă, sare și aduceți-o la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Puneți porumbul decojit în apă clocotită și albiți porumbul timp de 3 minute până când este galben strălucitor. Apoi aruncați porumbul într-o baie de gheață. În aceeași apă folosită pentru albirea porumbului, albiți sparanghelul timp de 1 minut și aruncați în baia de gheață. Pentru porumb, odată răcit, scoateți sâmburii de pe știulet cu un cuțit ascuțit și tăiați sparanghelul în secțiuni unghiulare de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
1 Linguriță De Sare Condimentată McCormick® Season-All®1 Linguriță De Sare Condimentată McCormick® Season-All®
Gelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-oGelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-o
Echipamente pe care le vei folosi
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
3
Așezați atât porumbul, cât și sparanghelul într-un castron de dimensiuni medii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete
1 Linguriță De Sare Condimentată McCormick® Season-All®1 Linguriță De Sare Condimentată McCormick® Season-All®
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
4
Într-un alt castron de dimensiuni medii, amestecați împreună zahărul, oțetul, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
5
Stropiți peste porumb și sparanghel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete2 Linguri De Ardei Gras Rosu Taiat Cubulete
1 Linguriță De Sare Condimentată McCormick® Season-All®1 Linguriță De Sare Condimentată McCormick® Season-All®
6
Se amestecă bine și se răcește sau se servește la temperatura camerei.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate24
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista