Salată De Porumb De Vară

Salata de porumb de vară este o fără gluten și vegan rețetă cu 4 porții. Pentru $2.1 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 267 calorii. 7 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Un amestec de ulei de măsline, porumb de urechi, mentă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Salată de rucola, porumb și piper: o salată ușoară la sfârșitul verii, Salată De Porumb De Vară, și Salată De Porumb De Vară.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 F și așezați nuci de pin pe o foaie de cookie. Prăjiți-le timp de 8-10 minute sau până când sunt parfumate și ușor brown.In o oală de dimensiuni medii, fierbeți porumbul până când boabele sunt doar moi, aproximativ trei minute.
Așezați într-o baie cu apă rece pentru a opri gătitul. Odată răcit, tăiați sâmburii de pe știulet și turnați-l în vasul de servire preferat.Aruncați roșii cherry, nuci de pin prăjite, mentă proaspătă tocată, ulei și oțet și amestecați până se combină.
Se adaugă sare și piper după gust.
Se servește rece sau la temperatura camerei.