Salată de porumb, coriandru și rucola cu sos de iaurt
Salata de porumb, coriandru și rucola cu sos de iaurt ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 341 calorii, 4G de proteine, și 30g de grăsime. Pentru $1.09 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, iaurt, coriandru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată de taco de pește Chipotle cu pansament de iaurt cu lămâie cu ierburi, Salată de porumb și roșii cu pansament de coriandru, și Salată mexicană tocată cu sos cremos de avocado cu iaurt grecesc Cilantro Lime.
Instrucțiuni
Cu un cuțit ascuțit, tăiați toate miezurile de pe știuleți. Ar trebui să aveți aproximativ 4 căni.
Într-o tigaie de 10 inci, încălziți 1 lingură de ulei de măsline la foc mediu-mare.
Adăugați porumbul, capacul și sotatul 2 până la 5 minute, până se înmoaie. Se lasă deoparte să se răcească.
Într-un castron mare, amestecați porumbul, rucola, ridichile, coriandrul și coriandrul. Acoperiți și răciți timp de 1 oră.
Într-un castron mic, amestecați iaurtul, oțetul, muștarul și sarea până se omogenizează bine. Treceți treptat în restul de 1 linguri de ulei până la emulsionare și adăugați chipotle, dacă doriți. Pansamentul poate fi făcut din timp și refrigerat până la 1 oră.
Chiar înainte de servire, aruncați salata cu jumătate de pansament.
Adăugați mai mult pansament după gust.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;