Salată de portocale, sfeclă și fenicul
Salata de portocale, sfeclă și fenicul ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, întreagă 30 și vegană are 196 calorii, 2G de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 82 de cenți pe porție. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, muștar dijon, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este bun. Încercați Salată De Fenicul, Sfeclă Și Portocale, Salată De Portocale, Sfeclă Și Fenicul, și Salată de fenicul, sfeclă și portocale cu măsline pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 177°.tăiați sfecla și înfășurați separat în folie; marginile sertizate. Prăjiți pe o foaie de copt cu margini până se înmoaie, 45 de minute până la 1 oră.
Tăiați o felie groasă de sus și de jos a fiecărei portocale. Folosiți un cuțit ascuțit pentru a tăia coaja și miezul din fructe, tăind de sus în jos. Lucrând peste un castron pentru a prinde sucuri, tăiați între membrane și îndepărtați segmentele portocalii.
Scurgeți pe prosoape de hârtie. Sucuri de rezervă.
Tăiați bulbii de fenicul în sferturi, îndepărtați miezul și îndepărtați straturile. Tăiați subțire fiecare strat și transferați-l într-un castron de suc de portocale colectat; aruncați.
Scoateți sfecla din cuptor și trageți cu grijă folia deschisă. (Aveți grijă: aburul fierbinte va scăpa.) Când este suficient de rece pentru a fi manipulat, țineți-l sub apă curentă rece și frecați pielea. Înjumătățiți sfecla; tăiați fiecare jumătate în felii groase de 1/4 inch.
Bateți oțet, suc de lămâie, sare, piper și muștar. Adăugați încet ambele uleiuri, amestecând constant.
Scurgeți sucul din fenicul și aruncați fenicul cu 2 lingurițe. vinegretă. Aranjați feniculul pe farfurii de salată și așezați portocalele și sfecla deasupra.
Stropiți vinaigreta rămasă peste salată.