Salată de portocale, sfeclă și fenicul

Salată de portocale, sfeclă și fenicul
Salata de portocale de sânge, sfeclă și fenicul ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 173 calorii, 2G de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $1.31 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați ulei de nucă, portocală de buric, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este bun. Încercați Salată De Portocale, Sfeclă Și Fenicul, Salată Mixtă De Sfeclă Pentru Copii Cu Portocale De Sânge, Fenicul Ras Și Ch, și Salată de sfeclă și portocale de sânge pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400. Spălați sfecla, plecândunele apă pe piei. Înfășurați individual în folie; așezați pe o foaie de copt cu margini șioast până când sfecla este fragedă când este străpunsă cu un cuțit, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SfeclăSfeclă
ApăApă
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuțitCuțit
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
2
Lasă să se răcească.
3
Între timp, folosind un cuțit ascuțit, tăiattoate coaja și miezul alb din toate portocalele;aruncați. Lucrând peste un castron mediu, tăiați între membranele a 2 portocale de sânge pentru a elibera segmente în castron; strângeți sucul din membrane în castron și aruncați membranele. Feliați portocaliu de sânge rămasși Cara cara portocaliu transversal în cercuri subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sânge PortocaliuSânge Portocaliu
PortocaliuPortocaliu
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
BolBol
4
Puneți portocalele feliate în castron cusegmente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PortocaliuPortocaliu
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Adăugați suc de lămâie șisuc de var.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
SucSuc
6
Cojiți sfecla răcită. Feliați 2 sfecleîn cruce în runde subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SfeclăSfeclă
7
Tăiați restul de2 sfeclă în pene. Se strecoară sucurile de citrice; rezervă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SfeclăSfeclă
8
Puneți sfecla și portocalele pe farfurii,împărțind uniform. Aranjați fenicul și ceapapeste sfecla. Lingura suc de citrice rezervatepeste, apoi stropeste Generos salata cu ulei.Se condimentează după gust cu sare de mare grosieră șipiper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De Mare GrosierăSare De Mare Grosieră
PortocaliuPortocaliu
FeniculFenicul
SfeclăSfeclă
Ulei De GătitUlei De Gătit
9
Lăsați salata să stea 5 minutepentru a permite aromelor să se contopească.
10
Garnisiți salata cufrunze de cilantro.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate38
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista