Salată de portocale, sfeclă și fenicul
Salata de portocale de sânge, sfeclă și fenicul ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 173 calorii, 2G de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $1.31 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați ulei de nucă, portocală de buric, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este bun. Încercați Salată De Portocale, Sfeclă Și Fenicul, Salată Mixtă De Sfeclă Pentru Copii Cu Portocale De Sânge, Fenicul Ras Și Ch, și Salată de sfeclă și portocale de sânge pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400. Spălați sfecla, plecândunele apă pe piei. Înfășurați individual în folie; așezați pe o foaie de copt cu margini șioast până când sfecla este fragedă când este străpunsă cu un cuțit, aproximativ 1 oră.
Între timp, folosind un cuțit ascuțit, tăiattoate coaja și miezul alb din toate portocalele;aruncați. Lucrând peste un castron mediu, tăiați între membranele a 2 portocale de sânge pentru a elibera segmente în castron; strângeți sucul din membrane în castron și aruncați membranele. Feliați portocaliu de sânge rămasși Cara cara portocaliu transversal în cercuri subțiri.
Puneți portocalele feliate în castron cusegmente.
Adăugați suc de lămâie șisuc de var.
Cojiți sfecla răcită. Feliați 2 sfecleîn cruce în runde subțiri.
Tăiați restul de2 sfeclă în pene. Se strecoară sucurile de citrice; rezervă.
Puneți sfecla și portocalele pe farfurii,împărțind uniform. Aranjați fenicul și ceapapeste sfecla. Lingura suc de citrice rezervatepeste, apoi stropeste Generos salata cu ulei.Se condimentează după gust cu sare de mare grosieră șipiper.
Lăsați salata să stea 5 minutepentru a permite aromelor să se contopească.
Garnisiți salata cufrunze de cilantro.