Salată de portocale, ceapă roșie și mentă

Salată de portocale, ceapă roșie și mentă
Salata de portocale, ceapă roșie și mentă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 10. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 191 calorii, 3G de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Pentru $1.11 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ceapă, piper, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 16 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 92%, care este minunat. Încercați Salată siciliană de fenicul și portocale cu ceapă roșie și mentă, Cod prăjit cu roșii și ceapă roșie, și Salată de pepene verde, ceapă verde și mentă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 4 ingrediente într-un bol de salată.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Combinați sucul de lămâie și următoarele 5 ingrediente într-un castron mic; adăugați încet ulei într-un jet subțire, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Stropiți pansamentul peste salată; se presară cu mentă tocată și se aruncă. Se acoperă cu frunze de mentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MentăMentă

Echipamente

DificultateNormal
Gata În16 m.
Porții10
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista