Salată de porc și mere
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați salata de porc și mere. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $ 5.61 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 75g de proteine, 57G de grăsime, și un total de 913 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți oțet de cidru de mere, muștar din cereale integrale, salată bibb și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Schnitzel De Porc Și Salată De Mere, Cotlete De Porc Cu Arugulan Și Salată De Mere, și Cotlete de porc cu salată de slănină de mere.
Instrucțiuni
Preîncălziți un grătar la înălțime.
Se amestecă 2 linguri de jeleu de mere cu cimbru. Condimentează Cotletele de porc cu sare și piper și unge cu ulei de măsline pe ambele părți. Grătați cotletele până când sunt marcate, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Ungeți cu amestecul de jeleu-cimbru și continuați să grătați până când cotletele sunt gătite, încă aproximativ 2 minute. Puneți deoparte să se răcească.
Înmuiați ceapa tăiată cubulețe într-un bol cu apă rece, aproximativ 10 minute. Între timp, bateți muștarul, oțetul și restul de 1 lingură de jeleu de mere într-un bol mare și condimentați cu sare și piper. Adăugați încet 1/2 cană de ulei de măsline, amestecând până se omogenizează.
Tăiați carnea de porc în bucăți de mărimea mușcăturii și scurgeți ceapa.
Adăugați salata, mărul, Napul, carnea de porc, ceapa și brânza albastră în castron cu pansamentul și aruncați. Se acoperă cu pătrunjel, dacă se dorește.