Salată de piersici la grătar cu nuci pecan prăjite, brânză albastră și sirop Balsamic de miere

Salată de piersici la grătar cu nuci pecan prăjite, brânză albastră și sirop Balsamic de miere
Salata de piersici la grătar cu nuci pecan prăjite, brânză albastră și sirop Balsamic de miere ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 254 calorii, 4G de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru $1.58 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1207 de oameni au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Un amestec de cimbru, oțet balsamic, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este bun. Încercați Salată de pui la grătar cu porumb, piersici, brânză albastră și sirop Balsamic-miere, Salată de pui Dijon cu piersici și miere la grătar cu brânză de capră și nuci pecan, și Sănătos și delicios: verdeață mixtă cu pere, nuci pecan, brânză albastră și pansament Balsamic cu miere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un cuptor sau un cuptor cu prăjitor de pâine la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Flori Comestibile, Garnitura Optionala In Farfurie, Draguta Pentru PetreceriFlori Comestibile, Garnitura Optionala In Farfurie, Draguta Pentru Petreceri
CuptorCuptor
2
Întindeți pecanele pe o foaie de copt și prăjiți-le la cuptor timp de 4-6 minute până când sunt aromate. Puneți-le deoparte pentru cool.In o cratiță mică, încălziți mierea, oțetul balsamic, cimbru, piper negru și sare la foc mediu. Se amestecă pentru a dizolva mierea și se aduce amestecul la fierbere. Reduceți focul la mediu-mic și fierbeți, amestecând ocazional, până când amestecul este ușor îngroșat și siropos, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet BalsamicOțet Balsamic
Piper NegruPiper Negru
Nuci PecanNuci Pecan
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
MiereMiere
CimbruCimbru
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
CuptorCuptor
3
Scoateți de pe foc și lăsați siropul balsamic de miere să se răcească puțin – va continua să se îngroașe pe măsură ce se răcește.Preîncălziți grătarul panini la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MiereMiere
SiropSirop
Echipamente pe care le vei folosi
Panini PressPanini Press
4
Ungeți puțin unt topit pe părțile tăiate ale piersicilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
UntUnt
5
Așezați piersicile pe grătar, tăiate cu fața în jos. Închideți capacul astfel încât grătarele superioare să plutească chiar deasupra piersicilor sau doar să le atingă foarte ușor. Grătiți piersicile până se înmoaie și apar urme de grătar, aproximativ 4 până la 5 minute.Aranjați piersicile tăiate cu fața în sus peste un pat de rucola pe un platou de servire. Se acoperă cu nuci pecan prăjite și brânză albastră și se stropesc cu sirop balsamic de miere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză AlbastrăBrânză Albastră
RucolaRucola
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Nuci PecanNuci Pecan
MiereMiere
SiropSirop
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista