Salată de piersici de roșii cu Ricotta

Salată de piersici de roșii cu Ricotta
Salata de piersici de roșii cu Ricotta ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 114 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime per portie. Această rețetă servește 8 și costă 92 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 25 minute. Mergeți la magazin și ridicați migdale, ulei de măsline, brânză ricotta și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Încercați Roșie de moștenire, piersică albă și salată Ricotta Salata, Sandwich Cu Piersici, Roșii Și Ricotta, și Ricotta Frittata Cu Salată De Roșii pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Întindeți migdalele pe o foaie de copt și coaceți până la auriu deschis, 6 până la 8 minute. Puneți deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
3
Aduceți o cratiță medie de apă la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Tăiați un" x " în fundul piersicilor și roșiilor. Adăugați cu grijă piersicile în apă și fierbeți până când pielea începe să se coajă înapoi, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
5
Îndepărtați cu o lingură pliată. Repetați cu roșiile, fierbând aproximativ 15 secunde. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
6
Adăugați busuiocul în apa clocotită și gătiți până când este doar ofilit și verde strălucitor, aproximativ 15 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
7
Transferați cu o lingură pliată într-un blender și piure până se omogenizează. Cu mașina în funcțiune, adăugați uleiul de măsline și 1/4 linguriță fiecare sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
8
Cojiți și gropiți piersicile; curățați roșiile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
9
Tăiați ambele în felii de 1/2 inch.
10
Întindeți piureul de busuioc pe un platou de servire. Aranjați piersicile și roșiile deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
11
Se presară cu sucul de lămâie și se toarnă ricotta deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
12
Se presară cu 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper. Se acoperă cu migdalele prăjite, se ornează cu frunze întregi de busuioc și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții8
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista