Salată de piersici de roșii cu Ricotta
Salata de piersici de roșii cu Ricotta ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 114 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime per portie. Această rețetă servește 8 și costă 92 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 25 minute. Mergeți la magazin și ridicați migdale, ulei de măsline, brânză ricotta și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Încercați Roșie de moștenire, piersică albă și salată Ricotta Salata, Sandwich Cu Piersici, Roșii Și Ricotta, și Ricotta Frittata Cu Salată De Roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Întindeți migdalele pe o foaie de copt și coaceți până la auriu deschis, 6 până la 8 minute. Puneți deoparte să se răcească.
Aduceți o cratiță medie de apă la fierbere.
Tăiați un" x " în fundul piersicilor și roșiilor. Adăugați cu grijă piersicile în apă și fierbeți până când pielea începe să se coajă înapoi, aproximativ 1 minut.
Îndepărtați cu o lingură pliată. Repetați cu roșiile, fierbând aproximativ 15 secunde. Pune deoparte.
Adăugați busuiocul în apa clocotită și gătiți până când este doar ofilit și verde strălucitor, aproximativ 15 secunde.
Transferați cu o lingură pliată într-un blender și piure până se omogenizează. Cu mașina în funcțiune, adăugați uleiul de măsline și 1/4 linguriță fiecare sare și piper.
Cojiți și gropiți piersicile; curățați roșiile.
Tăiați ambele în felii de 1/2 inch.
Întindeți piureul de busuioc pe un platou de servire. Aranjați piersicile și roșiile deasupra.
Se presară cu sucul de lămâie și se toarnă ricotta deasupra.
Se presară cu 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper. Se acoperă cu migdalele prăjite, se ornează cu frunze întregi de busuioc și se servește.