Salată de piersici de roșii cu busuioc

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de piersici de roșii cu busuioc. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 73 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați frunze de busuioc, sare și piper kosher, roșii și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată de roșii, Radicchio și piersici la grătar cu ulei de busuioc, Salată de Paste cu roșii și piersici la grătar cu vinetă de busuioc, și Supă de piersici de roșii răcită cu Pistou de busuioc de fistic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți o cratiță mică de apă la fiert.
Adăugați busuiocul în apa clocotită și gătiți până când este doar ofilit și verde strălucitor, aproximativ 15 secunde.
Transferați cu o lingură pliată într-un blender și piure până se omogenizează. Cu mașina în funcțiune, adăugați uleiul de măsline și 1/4 linguriță fiecare sare și piper.
Întindeți piureul de busuioc pe un platou de servire. Aranjați piersicile și roșiile deasupra și presărați cu zeama de lămâie, 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper.
Garnisiți cu frunze întregi de busuioc și serviți.