Salată de pere și verdeață braconată
Salata de pere și verdeață braconată ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 8 și costă $3.16 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 205 calorii. Mergeți la magazin și ridicați fasole de vanilie, ulei de măsline extravirgin, stafide aurii din california și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Salată de pere și brânză albastră, Salată De Pere Braconată Cu Rucola, Prosciutto Și Parmezan, și Salată Mixtă De Verdeață Și Pere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați 2 căni de apă și vin într-o cratiță mare la foc mediu. Răzuiți semințele din fasolea de vanilie; adăugați semințe, fasole și următoarele 3 ingrediente (prin coaja de portocală) la tigaie; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 15 minute sau până când perele sunt fragede.
Se scurge și se răcește și se aruncă fasolea și coaja. Feliați perele pe jumătate pe lungime și tăiați-le în pene subțiri.
Așezați 1 cană de verdeață pe fiecare dintre cele 8 farfurii. Completați fiecare porție cu 1 felie de ceapă roșie, 1 lingură de stafide, 1/3 cană de pere și 1 lingură de brânză.
Combinați uleiul, oțetul și muștarul într-un castron mic; se amestecă cu un tel până se omogenizează.
Stropiți aproximativ 1 linguriță de pansament peste fiecare salată.