Salată de pere, Pancetta și nuci
Salata de pere, Pancetta și nuci ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă $1.94 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 20g de grăsime, și un total de 228 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână șalotă, ulei de măsline, nuci și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Salată de pere, rucola și Pancetta, Salată de pere și nuci cu o vinetă de pere, și Salată De Pere De Nucă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Prăjiți semințele de coriandru într-o tigaie mică la foc mediu până când sunt aromate, aproximativ 2 minute.
Se transferă în mortar și se macină grosier cu pistil.
Transferați în castron mic.
Se amestecă sucul de lămâie și șalota. Treceți treptat în ulei de măsline. Condimentați pansamentul după gust cu sare și piper.
Încălziți tigaia medie grea la foc mediu-mare.
Adăugați pancetta și saut până la crocant, aproximativ 4 minute.
Transferați pe o farfurie căptușită cu prosop de hârtie.
Așezați salata verde într-un castron mare. (Pansamentul, pancetta și salata verde pot fi preparate cu 2 ore înainte.
Lăsați pansamentul și pancetta să stea la temperatura camerei. Acoperiți salata verde cu un prosop de bucătărie umed și dați-l la frigider.)
Aruncați salata verde cu pansament. Se acoperă cu felii de pere, apoi nuci și pancetta.