Salată De Pepene Verde La Grătar

Salata de pepene verde la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 460 calorii, 14g de proteine, și 27G de grăsime per portie. Pentru $ 3.23 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la Foodnetwork are 97 de fani. Dacă aveți rucola pentru bebeluși, sare kosher, piper crăpat și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular spectaculos de 81%. Încercați Salată De Pepene Verde La Grătar, Salată De Pepene Verde La Grătar, și Salată De Pepene Verde La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Așezați pepenele pe jumătate tăiat cu fața în jos pe o tăietură și tăiați coaja, lăsând un bloc solid de pepene galben. Rotiți blocul pe partea sa și tăiați-l în 8 pătrate, aproximativ 3 pe 3 inci și grosime de 1 inch.
Se toarnă oțetul într-o cratiță mică și se aduce la foc mic la foc mediu-mare. Gatiti pana se reduce la o consistenta groasa de sirop. Pune deoparte.
Încălziți o tigaie antiaderentă la foc mediu-mare.
Stropiți suficient ulei de măsline peste felii de pepene verde pentru a acoperi subțire și așezați pe tigaia fierbinte la grătar. Grătați fiecare parte aproximativ 2 minute până când apar semne de grătar; se transferă pe o farfurie și se condimentează cu sare.
Pentru a asambla salatele, puneți aproximativ 1/4 cană de rucola pentru bebeluși pe o farfurie de servire, urmată de o felie de pepene verde la grătar în centru și deasupra cu o lingură de brânză mărunțită și încă 1/4 cană de rucola.
Adăugați o altă felie de pepene verde și o altă lingură de brânză. Repetați cu ingredientele rămase. Finalizați fiecare salată cu o picătură foarte ușoară de ulei de măsline și sirop balsamic. Praf cu piper negru și serviți imediat.