Salată de Pecan și mere din sud

Salata de Pecan și mere din sud este o fără gluten și vegetarian garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 37g de grăsime, și un total de 423 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $1.58 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării sudice. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână jumătăți de pecan, muștar dijon, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Salată Prăjită De Mere, Pecan Și Spanac De Pui Cu Cidru De Mere, Salată crocantă de Pecan de mere cu vinetă de cidru de mere, și Salată de Chip de mere, Gorgonzola și Pecan cu vinegretă de mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Frecați ușor o foaie de fursecuri cu ulei de măsline; pus deoparte.
Încălziți o cratiță mare la foc mic; adăugați unt și zahăr. Se fierbe câteva minute, amestecând ocazional, până când zahărul s-a dizolvat complet și amestecul se întunecă. Amestecați ușor nucile pecan până când sunt bine acoperite; Aveți grijă să nu vă stropiți.
Transferați nucile pe foaia de cookie; folosiți spatele unei linguri pentru a le separa într-un singur strat. Se lasă să se răcească, astfel încât caramelul să se întărească.
Combinați coaja de portocală, sucul de portocale, muștarul, oțetul și uleiul într-un castron mare de salată; se amestecă bine cu un tel. Gustă-vrei un echilibru frumos între oțet și ulei. Reglați, dacă este necesar, și condimentați cu sare și piper.
Adăugați mere și verdeață la dressing. Rupeți pecanele răcite; adăugați jumătate în castron. Aruncați ușor amestecul cu mâinile. Se acoperă cu pecanele rămase sfărâmate. Împărțiți între 6 farfurii; servi.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Southern funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este Schloss Vollrads Riesling Spatlese. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 29 de dolari.
![Schloss Vollrads Riesling Spatlese]()
Schloss Vollrads Riesling Spatlese
Spatlese dulce natural clasic, cu aciditate plăcută și zahăr rezidual natural elegant. Recoltarea selectivă, prelucrarea blândă a mustului, clarificarea sistematică, fermentarea lentă și finisarea atentă sunt elementele de bază pentru Riesling-ul acestui Vollrads tradițional.Acest vin se asortează perfect cu bucătăria asiatică datorită armoniei dulceaței și acidității. De asemenea, combinații de gusturi interesante pot fi obținute prin asocierea brânzei cu vene albastre sau a unui desert de fructe.