Salată De Paste Tex-Mex

Salată De Paste Tex-Mex
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați salata de Paste Tex-Mex. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 549 calorii. Pentru $ 2.31 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți la îndemână amestec de condimente taco, pansament de fermă, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 58%, care este solid. Încercați Salată Cremoasă De Paste Tex-Mex, Salată De Paste Tex Mex: Aromă Cremoasă De Sud-Vest, și Salată De Pui Tocată Tex-Mex pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Umpleți o oală mare cu apă; se toarnă uleiul de măsline și sarea. Se aduce la fierbere la foc mare. Se amestecă fusilli și se întoarce la fierbere. Gatiti pastele neacoperite, amestecand ocazional, pana cand pastele s-au fiert, dar sunt inca ferme la muscatura, aproximativ 9 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Se scurge și se lasă deoparte.
3
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare și amestecați carnea de vită măcinată. Gatiti si amestecati pana cand carnea de vita este friabila, rumenita uniform si nu mai este roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Catalina)(recomandat: Catalina)
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Scurgeți și aruncați orice exces de grăsime.
5
Se amestecă amestecul de condimente taco, se scoate de pe foc și se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Porumb Zdrobite, împărțiteChipsuri De Porumb Zdrobite, împărțite
6
Combinați salsa, pansamentul de fermă, ardeii grași, ceapa verde, jalapenos și măslinele negre într-un bol mediu. Aruncați împreună pastele fierte, amestecul de vită răcit, brânza Cheddar și amestecul de pansament într-un castron mare. Acoperiți și refrigerați cu cel puțin 1 oră înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crenguțe Proaspete De Mărar Sau Tarhon, OpționalCrenguțe Proaspete De Mărar Sau Tarhon, Opțional
Ranch DressingRanch Dressing
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Aluat De Pâine De Porumb (vezi Mai Jos)Aluat De Pâine De Porumb (vezi Mai Jos)
Paste FiertePaste Fierte
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire
Dientes De AjoDientes De Ajo
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții10
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista