Salată de Paste grecești cu legume prăjite și Feta

Salată de Paste grecești cu legume prăjite și Feta
Salata de Paste grecești cu legume prăjite și Feta ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 2,34 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 458 calorii, 14g de proteine, și 20g de grăsime pe porție. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de frunze rupte de rucola, sare, vinete și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 78%, ceea ce este destul de bun. Încercați Paste cu Fetan și legume prăjite, Paste Cu Legume Prăjite Și Măsline Grecești, și Salată de Paste grecești cu Fetan și pui pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 450 grade F (230 grade C). Tapetați o foaie de cookie cu folie și pulverizați cu spray de gătit antiaderent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
2
Într-un castron mediu aruncați ardeiul gras roșu, ardeiul gras galben, vinetele și dovleceii cu 2 linguri de ulei de măsline, sare și piper. Aranjați pe foaia de cookie pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GalbenArdei Galben
Ardei RoșuArdei Roșu
Ulei De MăslineUlei De Măsline
VineteVinete
Cookie-uriCookie-uri
PiperPiper
Suc De FructeSuc De Fructe
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
BolBol
3
Coaceți legumele 25 de minute în cuptorul preîncălzit, aruncând ocazional, până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Într-o oală mare cu apă clocotită sărată, gătiți pastele timp de 10 până la 12 minute, până când sunt al dente și scurgeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
5
Scurgeți roșiile uscate la soare și rezervați apa. Într-un castron mare, aruncați împreună legumele prăjite, pastele fierte, roșiile scurse de soare, rucola și busuiocul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La SoareRoșii Uscate La Soare
Paste FiertePaste Fierte
LegumeLegume
TomateTomate
RucolaRucola
BusuiocBusuioc
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Se amestecă uleiul de măsline rămas, apa rezervată din roșii, oțet balsamic, usturoi și brânză feta; aruncați pentru a acoperi. Condimentează cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet BalsamicOțet Balsamic
Sare și PiperSare și Piper
Brânză FetaBrânză Feta
Ulei De MăslineUlei De Măsline
TomateTomate
UsturoiUsturoi
ApăApă
7
Se servește imediat sau se dă la frigider până se răcește.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate49
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista