Salată de Paste grecești cu legume prăjite și Feta
Salata de Paste grecești cu legume prăjite și Feta ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 2,34 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 458 calorii, 14g de proteine, și 20g de grăsime pe porție. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de frunze rupte de rucola, sare, vinete și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 78%, ceea ce este destul de bun. Încercați Paste cu Fetan și legume prăjite, Paste Cu Legume Prăjite Și Măsline Grecești, și Salată de Paste grecești cu Fetan și pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 grade F (230 grade C). Tapetați o foaie de cookie cu folie și pulverizați cu spray de gătit antiaderent.
Într-un castron mediu aruncați ardeiul gras roșu, ardeiul gras galben, vinetele și dovleceii cu 2 linguri de ulei de măsline, sare și piper. Aranjați pe foaia de cookie pregătită.
Coaceți legumele 25 de minute în cuptorul preîncălzit, aruncând ocazional, până se rumenesc ușor.
Într-o oală mare cu apă clocotită sărată, gătiți pastele timp de 10 până la 12 minute, până când sunt al dente și scurgeți.
Scurgeți roșiile uscate la soare și rezervați apa. Într-un castron mare, aruncați împreună legumele prăjite, pastele fierte, roșiile scurse de soare, rucola și busuiocul.
Se amestecă uleiul de măsline rămas, apa rezervată din roșii, oțet balsamic, usturoi și brânză feta; aruncați pentru a acoperi. Condimentează cu sare și piper după gust.
Se servește imediat sau se dă la frigider până se răcește.