Salata de Paste Florentine este o lactate gratuit farfurie. Această rețetă face 8 porții cu 284 calorii, 12g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 96 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 5 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți spanac, ciuperci, sos teriyaki și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Cu o lingură scor de 87%, acest fel de mâncare este excelent. Rețete similare includ Paste Florentine, Paste Caprese Florentine, și Paste Florentine Cu Creveți.
Instrucțiuni
1
Aduceți la fiert o oală mare cu apă ușor sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Adăugați pastele și gătiți timp de 8 până la 10 minute sau până la dente; se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
3
Se pune într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Între timp, în tigaie mare sau wok, încălziți uleiul la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
5
Adăugați usturoiul, ceapa și ciupercile. Gatiti pana cand ceapa este translucida.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Usturoi
Ceapă
6
Adăugați sosul teriyaki și morcovul, gătiți încă 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Teriyaki
Morcov
7
Adăugați amestecul de legume fierte în paste, aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Paste
8
Adăugați spanacul și aruncați. Acoperiți 5 minute pentru a ofili spanacul.