Salată De Paste Cu Legume-Pesto La Grătar
Salata de Paste cu legume la grătar-Pesto ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 47 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 20. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 123 calorii. Mergeți la magazin și ridicați pecorino romano, sare și piper, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 42 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pastan și salată de legume la grătar, Salată De Paste De Legume La Grătar, și Salată De Paste De Legume La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul la foc mediu (300F până la 177°). Într-un castron mare, aruncați dovleceii, dovleceii, ardeiul gras, ceapa și condimentul Italian cu 1 lingură. ulei de măsline. Periați ușor grătarul cu ulei. Grătiți legumele, acoperite, până când sunt ușor carbonizate în pete, dar încă crocante, 4 până la 6 minute pe fiecare parte.
Scoateți legumele, lăsați să se răcească și tocați. Acoperiți și puneți deoparte.
Aduceți o oală cu apă sărată la fierbere. Gatiti pastele pana cand sunt al dente, aproximativ 10 minute sau ca eticheta pachetului directioneaza.
Aruncați paste, legume, fasole, pesto, Brânză, 1/2 linguriță. sare și 1/2 linguriță. piper pentru a combina. Acoperiți și refrigerați până se răcește bine, cel puțin 2 ore.
Stropiți cu uleiul de măsline rămas și sucul de lămâie chiar înainte de servire.