Salată De Paste Cu Brânză Asiago-Năut

Salata de Paste cu brânză Asiago-năut ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 78 calorii, 5g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 10 și costă 82 de cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 4 ar spune că a lovit locul. Un amestec de ulei din roșii uscate la soare, amestec clasic de salate, fulgi de piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați Salată de mazăre de pui de castraveți cu Avocado de roșii cu Fetan și pansament grecesc cu lămâie, Salată De Paste Cu Brânză Asiago-Năut, și Paste cu brânză Asiago și spanac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Umpleți cratița de 3 litri 2/3 plină cu apă; se încălzește până la fierbere.
Adăugați Paste. Se fierbe ușor, neacoperit, 12 minute, amestecând ocazional; scurgere. Clătiți cu apă rece pentru a se răci; se scurge bine.
Între timp, într-un castron mare, combinați amestecul de condimente din pachet, roșii uscate la soare și ulei, apă, piper negru și fulgi de ardei roșu.
Adăugați ingredientele rămase; amestecați pastele fierte. Dați la frigider cel puțin 1 oră pentru a amesteca aromele.