Salată De Panzanella La Grătar
Salata Panzanella la grătar este o vegan felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 1,59 USD pe porție. O porție conține 602 calorii, 14g de proteine, și 31g de grăsime. 25 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ulei de măsline, pâine veche de o zi, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma pâinea, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Pâine Cu Banane ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Salată De Panzanella La Grătar, Salată De Panzanella La Grătar, și Salată De Panzanella De Creveți La Grătar.
Instrucțiuni
Aruncați feliile de roșii cu 1/2 linguriță de sare într-un castron mare. Puneți deoparte la temperatura camerei.
Ungeți dovleceii, ardeii, ceapa roșie și feliile de pâine cu 1/4 cană de ulei de măsline și condimentați cu sare și piper.
Aprindeți 1/2 coș de fum (2 1/2 litri) de cărbuni. Când cărbunii sunt în mare parte acoperiți cu cenușă cenușie, răspândiți uniform pe grătarul de cărbune. Puneți grătarul de gătit la loc, acoperiți și preîncălziți timp de 5 minute. Răzuiți grătarul curat.
Așezați dovleceii, ardeii și ceapa pe grătar. Acoperiți și gătiți până când prima parte este ușor carbonizată, aproximativ 4 minute. Întoarceți, acoperiți și gătiți până când sunt carbonizate pe a doua parte și legumele sunt fragede, cu aproximativ 4 minute mai mult (în funcție de mărimea legumelor, unele pot dura mai mult sau mai puțin pentru a găti.
Scoateți din grătar pe măsură ce devin fragede).
Transferați pe scândură și cort liber cu folie.
Între timp, prăjiți pâinea până se rumenesc pe ambele părți.
Transferați pe placa de tăiat cu legume tăiați pâinea și legumele în cuburi aspre de 1 inch și transferați în castron cu roșii.
Adăugați uleiul de măsline rămas, oțetul și pătrunjelul. Aruncați pentru a combina și condimentați după gust cu sare și piper.