Salată De Panzanella La Grătar

Salată De Panzanella La Grătar
Salata Panzanella la grătar este o vegan felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 1,59 USD pe porție. O porție conține 602 calorii, 14g de proteine, și 31g de grăsime. 25 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ulei de măsline, pâine veche de o zi, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma pâinea, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Pâine Cu Banane ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Salată De Panzanella La Grătar, Salată De Panzanella La Grătar, și Salată De Panzanella De Creveți La Grătar.

Instrucțiuni

1
Aruncați feliile de roșii cu 1/2 linguriță de sare într-un castron mare. Puneți deoparte la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Ungeți dovleceii, ardeii, ceapa roșie și feliile de pâine cu 1/4 cană de ulei de măsline și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
3
Aprindeți 1/2 coș de fum (2 1/2 litri) de cărbuni. Când cărbunii sunt în mare parte acoperiți cu cenușă cenușie, răspândiți uniform pe grătarul de cărbune. Puneți grătarul de gătit la loc, acoperiți și preîncălziți timp de 5 minute. Răzuiți grătarul curat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
4
Așezați dovleceii, ardeii și ceapa pe grătar. Acoperiți și gătiți până când prima parte este ușor carbonizată, aproximativ 4 minute. Întoarceți, acoperiți și gătiți până când sunt carbonizate pe a doua parte și legumele sunt fragede, cu aproximativ 4 minute mai mult (în funcție de mărimea legumelor, unele pot dura mai mult sau mai puțin pentru a găti.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
5
Scoateți din grătar pe măsură ce devin fragede).
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
6
Transferați pe scândură și cort liber cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Creveți SotațiCreveți Sotați
7
Între timp, prăjiți pâinea până se rumenesc pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
8
Transferați pe placa de tăiat cu legume tăiați pâinea și legumele în cuburi aspre de 1 inch și transferați în castron cu roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Adăugați uleiul de măsline rămas, oțetul și pătrunjelul. Aruncați pentru a combina și condimentați după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
10
Serviți imediat.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate48
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista