Salată de Panzanella cu slănină, roșii și busuioc

Salată de Panzanella cu slănină, roșii și busuioc
Salata de Panzanella cu slănină, roșii și busuioc este o lactate gratuit rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 236 calorii. Pentru 91 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de roșii, busuioc, salată romaine sfâșiată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Funcționează bine ca o farfurie. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 42%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Tomate Panzanella cu creveți și busuioc, Pâine prăjită de roșii Panzanella cu capere crocante și frunze de busuioc, și Făină de porumb-păstrăv prăjit cu roșii, Sorrel și busuioc Panzanella pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Combinați primele 5 ingrediente într-un bol; amestecați cu un bici.
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
3
Adăugați roșii, ceapă, busuioc și slănină; aruncați bine. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
4
Aranjați cuburile de pâine într-un singur strat pe o foaie de copt; înveliți ușor pâinea cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr
5 Felii De Pâine Albă, Tăiate în Cuburi De 1 Inch5 Felii De Pâine Albă, Tăiate în Cuburi De 1 Inch
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
5
Coaceți la 350 timp de 15 minute sau până la prăjit; rece.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
6
Adăugați pâine și salată în amestecul de roșii; aruncați ușor pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Tocati1-1/2 Cani De Ardei Rosii Tocati
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
7
Serviți imediat.

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Santa Margherita Chianti Classico Riserva. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Santa Margherita Chianti Classico Riserva
Un Chianti Italian autentic făcut din struguri crescuți în inima regiunii Chianti Classico din Toscana. O expresie rafinată a strugurilor Sangiovese, cu aciditate substanțială din pH-ul scăzut al solului din această regiune.Aromele acestui vin roșu complex variază de la cireșe și prune la flori de gladiole și silex pământesc. Aromele tanice, în vârstă de stejar, sunt strălucitoare și rotunde, cu un finisaj uscat, cald, pământesc.Cel mai bine savurat cu mâncăruri foarte aromate, cum ar fi sosuri pe bază de roșii, ravioli de ciuperci, fripturi de vită sau porc și carne de vânat de la vânat la Fazan. De asemenea, este excelent cu brânzeturile mature.Amestec: 85% Sangiovese, 15% Merlot și Cabernet Sauvignon
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista