Salată De Ouă

Nevoie de o curs principal fără lactate și vegetarian? Salata de ouă ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă face 1 porții cu 446 calorii, 28G de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $1.28 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, frunze de salată, busuioc și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 80%, care este solid. Rețete similare includ Sandwich Sănătos Cu Salată De Ouă, Salată De Macaroane Cu Ouă Deviled, și Sandvișuri Cu Ceai De Salată De Ouă De Avocado.
Instrucțiuni
Se fierbe tare oul; plasarea ouălor într-o oală și se acoperă cu apă rece cu un 1/2-inch. Aduceți apa la fierbere foarte blândă. Opriți focul, acoperiți și lăsați să stea exact (în oală) 12 minute. După ce a trecut timpul, puneți ouăle fierte într-un castron cu apă cu gheață gata până când sunt gata de utilizare.Crack ou și coaja coaja off. Într-un castron mediu de amestecare, puneți ouăle în castron și spargeți cu o furculiță. Vrei bucăți de galben și alb. Nu peste must.
Adăugați maioneză începând cu 1 linguriță. Dacă doriți mai mult, mergeți mai departe și adăugați, deși sunt un tip de gal mai puțin maioneză.Folosiți maioneza suficient pentru ca ouăle să rămână împreună.
Adăugați sare și piper după cum doriți. Prefer să adaug sare, (1/8 linguriță sare grosieră după gust). Cu toate acestea, prefer mult piper; ai ales ceea ce îți place cel mai mult. Încep cu 1/8 linguriță și URC de acolo.Adăugați ușor țelină și busuioc sau arpagic dacă utilizați.Pâine prăjită până la întuneric mediu. Așez una sau două frunze de salată pe pâine prăjită (uscată), apoi deasupra cu muguri de ou și fasole. Nu folosesc maioneză sau nimic de ambele părți ale pâinii prăjite, din nou preferința dvs. aici. Îmi place foarte mult ca salata de ouă să strălucească și să nu fie depășită de mai multă maioneză sau unt.Sus cu capac, mash în jos un pic, și să ia o muscatura adanca. Oh yum!