Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de orez sălbatic, Pecan și afine. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 320 calorii. Pentru $1.18 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Mergeți la magazin și ridicați șalotă, frunze de pătrunjel, coajă de portocală și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Salată De Nuci Pecan De Afine Cu Orez Sălbatic, Pui Cremos Și Merișor-Orez Sălbatic Pecan, și Pilaf de orez sălbatic cu afine, caise și nuci Pecan (p + Vegan).
Instrucțiuni
1
Așezați orezul într-o strecurătoare cu ochiuri fine și clătiți sub apă curentă rece pentru a spăla orice praf sau murdărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2
Așezați orezul și apa măsurată într-o cratiță medie și aduceți la fierbere la foc mare. Acoperiți cu un capac etanș și reduceți căldura la minim. Fierbeți netulburat până când orezul a absorbit cea mai mare parte a apei și boabele s-au umflat (unele se pot despărți pentru a-și dezvălui miezul alb), aproximativ 30 până la 60 de minute. (În general, cu cât boabele de orez sunt mai lungi și mai întunecate, cu atât trebuie să gătească mai mult.)Dacă rămâne puțin lichid după terminarea orezului, scurgeți orezul printr-o strecurătoare. Întoarceți-l în cratiță, pufați cu o furculiță și gătiți, neacoperit, la foc mic pentru a lăsa orice exces de lichid să se evapore, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
3
Transferați orezul într-un castron mare, nereactiv.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
4
Adăugați nuci pecan, afine și pătrunjel. Refaceți pansamentul, stropiți-l peste amestecul de orez și aruncați pentru a combina. Gustați și condimentați cu sare și piper după cum este necesar. Se dă la frigider până se răcește bine și aromele s-au topit, cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
1/4 Cană De Grăsime De Porc
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper