Salată De Orez Sushi-Roll

Salată De Orez Sushi-Roll
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de orez Sushi-Roll. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 456 calorii, 8g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Pentru $1.65 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de pastă de wasabi, frunze de shiso, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Salată De Orez Sushi-Roll, Sushi De Somon Afumat Cu Rulou De Mână Fără Orez, și Salată De Ton Picant Sushi Roll.

Instrucțiuni

1
Clătiți orezul în mai multe schimbări de apă rece într-un castron până când apa este aproape limpede, apoi scurgeți într-o strecurătoare 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
BolBol
2
Aduceți orezul și 1 3/4 căni de apă la fiert într - o cratiță grea de 3 până la 4 litri, apoi fierbeți, acoperit, 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Scoateți din căldură și lăsați orezul să stea, acoperit, 10 minute (nu ridicați capacul).
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrezOrez
4
În timp ce orezul este în picioare, aduceți oțet, zahăr și sare doar la fierbere într-o cratiță foarte mică, amestecând constant până când zahărul este dizolvat, apoi răciți 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
ZahărZahăr
OrezOrez
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
5
Întindeți orezul într-o tigaie mare de mică adâncime, apoi presărați cu amestec de oțet și aruncați cu o lingură de lemn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
Tava De CoptTava De Copt
6
Radeți felii subțiri pe lungime din morcov cu un cojitor de legume, apoi tăiați feliile în diagonală în benzi late de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
MorcovMorcov
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
7
Bateți împreună wasabi, rămânând 1 1/2 linguri de apă și ulei într-un castron, apoi adăugați orez, morcov, castraveți, scallions, ghimbir murat și semințe de susan și aruncați ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir MuratGhimbir Murat
Semințe De SusanSemințe De Susan
Ceapa VerdeCeapa Verde
CastraveteCastravete
MorcovMorcov
WasabiWasabi
ApăApă
OrezOrez
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
8
Înjumătățiți, gropiți și curățați avocado și tăiați transversal în felii groase de 1/4 inch. Aranjați 2 frunze shiso (dacă utilizați) pe fiecare dintre cele 4 farfurii. Se acoperă cu amestec de avocado și orez și se presară cu benzi nori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Shiso FrunzeShiso Frunze
1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)1/2 Cana Crema Mexicana (poate Inlocui Crema Frage)
NoriNori
OrezOrez
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții4
Scor De Sănătate29
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista