Salată De Orez Din Sudul Thailandei

Salată De Orez Din Sudul Thailandei
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați salata de orez din sudul Thailandei. Pentru $5.05 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 438 calorii, 16g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. 4 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Dacă aveți la îndemână coajă de Tei, Tei, coajă de tei și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma orezul fiert, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Orez Pentru Micul Dejun ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Salată de orez Carolina Gold de la ' Around the Southern Table, Salată De Orez Cu Conopidă Thailandeză, și Salată thailandeză de orez și ciuperci.

Instrucțiuni

1
Faceți pansamentul: îndepărtați tulpinile exterioare dure ale tulpinilor de lemongrass până ajungeți la secțiunea interioară albă și violetă. Înjumătățiți tulpinile pe lungime și apoi tăiați-le transversal în lungimi de 2 inci. Clătiți, uscați și apoi vânătăi ușor cu partea unui cuțit mare sau a unui cleaver. Curățați galangalul sau ghimbirul, tăiați-l în bucăți și zdrobiți-l; pune-l deoparte cu lemongrass. Aduceți hamsiile și apa la fierbere; gatiti pana cand hamsiile incep sa se destrame, aproximativ 10 minute (2 minute daca folositi hamsii ambalate in ulei).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
Elixirul GElixirul G
GalangalGalangal
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
CleaverCleaver
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2
Adăugați lemongrass, galangal sau ghimbir, zahăr, șalotă și frunze de tei sau coajă. Se fierbe până când lichidul devine siropos și lipicios, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De TeiFrunze De Tei
Elixirul GElixirul G
GalangalGalangal
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
3
Scoateți tigaia de pe foc; se lasă deoparte să se răcească timp de 10 minute. Strecurați pansamentul și aruncați conținutul strecurătorului. Ar trebui să aveți aproximativ 1/2 cană de pansament. Asamblați salata: pe un platou mare, aranjați patru movile de orez în formă de cupolă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (3,4 Uncii) Budincă Instantă De Ciocolată JELL-O1 Pachet (3,4 Uncii) Budincă Instantă De Ciocolată JELL-O
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Formați patru movile de orez, folosind un bnowl pentru a obține o formă bună de cupolă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (3,4 Uncii) Budincă Instantă De Ciocolată JELL-O1 Pachet (3,4 Uncii) Budincă Instantă De Ciocolată JELL-O
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
5
Între movile, aranjați fasolea verde, Andiva, rucola, mugurii de fasole și mango verde sau mărul Granny Smith.Aranjați câteva grămezi mici de lămâie tocată și pește afumat tocat între ele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
În Castron Mare Se AmestecăÎn Castron Mare Se Amestecă
3 Picături De Sos De Soia3 Picături De Sos De Soia
Fasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi TransversalFasole Verde Gata Tăiată, Disponibilă în Departamentul De Produse, înjumătățită într-un Unghi Transversal
Mango VerdeMango Verde
Pește AfumatPește Afumat
Elixirul GElixirul G
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
AndiveAndive
1 Pachet (3,4 Uncii) Budincă Instantă De Ciocolată JELL-O1 Pachet (3,4 Uncii) Budincă Instantă De Ciocolată JELL-O
6
Presărați fulgi de nucă de cocos, frunze de tei sau coajă și coajă de portocală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Nucă De CocosFulgi De Nucă De Cocos
Frunze De TeiFrunze De Tei
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
7
Puneți pudra de chile uscată într-un castron mic de sos la un capăt al platoului. Aranjați pene de var peste tot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Pană De VarPană De Var
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Aranjați ingredientele principale ale salatei în grămezi alternante.
9
Presărați fulgi de nucă de cocos, frunze de tei sau coajă și coajă de portocală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Nucă De CocosFulgi De Nucă De Cocos
Frunze De TeiFrunze De Tei
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
10
Pentru a servi, prezentați platoul și apoi turnați pansamentul peste toate ingredientele de pe platou.
11
Presărați cu cantitatea de pudră de chile pe care o doriți, rezervând unele pentru cei care doresc mai mult. Strângeți pene de var peste toate. Aruncați bine și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Pană De VarPană De Var
12
Aruncați ușor și bine pentru a amesteca toate aromele și texturile.
1
Calorii
1
390, grăsime
2
11, Calorii Grase
1
100, Grăsimi Saturate
2
8, proteine
3
13, Grăsimi Mononesaturate
4
1, carbohidrați
5
860, colesterol
6
15, fibră
7
Foto: Amy Albert
8
Evaluați această rețetă și vizualizați recenzii
1
65, Grăsimi Polinesaturate
2
1, sodiu

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Schloss Vollrads Riesling Spatlese cu un rating de 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.
Schloss Vollrads Riesling Spatlese
Schloss Vollrads Riesling Spatlese
Spatlese dulce natural clasic, cu aciditate plăcută și zahăr rezidual natural elegant. Recoltarea selectivă, prelucrarea blândă a mustului, clarificarea sistematică, fermentarea lentă și finisarea atentă sunt elementele de bază pentru Riesling-ul acestui Vollrads tradițional.Acest vin se asortează perfect cu bucătăria asiatică datorită armoniei dulceaței și acidității. De asemenea, combinații de gusturi interesante pot fi obținute prin asocierea brânzei cu vene albastre sau a unui desert de fructe.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate17
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista