Salata de orez cu nucă curry este o fără gluten și vegetarian rețetă cu 10 porții. Acest fel de mâncare are 113 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime per portie. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 15 minute. Un amestec de suc de lămâie, roșii, castraveți și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 28%. Încercați Salată De Orez Curry, Salată De Orez Curry, și Salată De Orez Curry pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, combinați primele cinci ingrediente. Într-un alt castron, amestecați maioneza, uleiul, sucul de lămâie, mierea, pudra de curry, usturoiul, sarea și piperul; se amestecă în amestecul de orez. Chiar înainte de servire, amestecați nucile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Ceapă Albă, Tăiată Cubulețe
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De Verjuic
2
Garnisiți cu roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe