Salata de orez cu nucă curry este o fără gluten și vegetarian rețetă cu 10 porții. Acest fel de mâncare are 113 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime per portie. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 15 minute. Un amestec de suc de lămâie, roșii, castraveți și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 28%. Încercați Salată De Orez Curry, Salată De Orez Curry, și Salată De Orez Curry pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, combinați primele cinci ingrediente. Într-un alt castron, amestecați maioneza, uleiul, sucul de lămâie, mierea, pudra de curry, usturoiul, sarea și piperul; se amestecă în amestecul de orez. Chiar înainte de servire, amestecați nucile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Ceapă Albă, Tăiată Cubulețe
Pentru Ungerea Insertului
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)