Salată de orez cu afine
Dacă aveți aproximativ 30 de minute de petrecut în bucătărie, salata de orez cu afine ar putea fi o rețetă spectaculoasă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană de încercat. O porție conține 345 de calorii, 6 g de proteine și 13 g de grăsimi. Această rețetă servește 5. Pentru 86 de cenți per porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. Funcționează bine ca aperitiv. Un amestec de migdale, ceapă, merișoare și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 38%. Acest scor nu este atât de super. Salata de orez sălbatic cu afine, salata de orez sălbatic și afine și salata de curcan, orez sălbatic și afine sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Gatiti orezul conform instructiunilor de pe ambalaj; se scurge si se clateste cu apa rece. Într-un castron mare, combinați orezul, merisoarele și ceapa verde.
Într-un castron mic, combina zahărul, ceapa tocată, semințele de mac și boia de ardei; se amestecă cu oțetul și uleiul.
Stropiți peste amestecul de orez și amestecați pentru a se acoperi. Acoperiți și lăsați la frigider până la 2 ore. Chiar înainte de servire, amestecați migdalele.
Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner
Salata funcționează foarte bine cu Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note ierburi care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrete tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Avinyo Cava Reserva cu un rating de 4,8 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Avinyo Cava Reserva]()
Avinyo Cava Reserva
Fructele albe strălucitoare se combină cu note de pâine prăjită. La palat vinul este proaspăt și vibrant.