Salată de orez brun și fasole neagră

Salată de orez brun și fasole neagră
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegană? Salata de orez brun și fasole neagră ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă face 12 porții cu 224 calorii, 8g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Mergeți la magazin și ridicați apă, conserve de roșii, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este grozav. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Salată Caldă De Pui Cu Orez Brun Și Fasole Neagră, Caserola de orez brun și fasole neagră, și Prăjituri cu fasole neagră și orez brun.

Instrucțiuni

1
Aduceți orezul brun, apa, uleiul de măsline și 1//2 linguriță de sare la fiert într-o cratiță. Reduceți căldura la mediu-scăzut, acoperiți și fierbeți până când orezul este fraged și lichidul a fost absorbit, 45 până la 50 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez BrunOrez Brun
Ulei De MăslineUlei De Măsline
ApăApă
OrezOrez
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Răzuiți într-un bol de amestecare, pufați cu o furculiță și dați-l la frigider la temperatura camerei.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol De AmestecareBol De Amestecare
3
Se amestecă verdeața, fasolea neagră, mazărea verde, porumbul, ardeii iute verzi, măslinele și roșiile în orezul răcit până se amestecă uniform. Condimentează după gust cu sare și piper înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Collard GreensCollard Greens
Ardei Iute VerdeArdei Iute Verde
Fasole NeagrăFasole Neagră
Mazăre VerdeMazăre Verde
TomateTomate
MăslineMăsline
PorumbPorumb
OrezOrez
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții12
Scor De Sănătate63
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista