Salată De Nucă De Cocos
Salata de nucă de cocos năut ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană servește 4 și costă 34 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 6g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 142 calorii. Dacă aveți la îndemână fasole garbanzo, nucă de cocos, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, o puteți face. 23 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Curry De Năut De Nucă De Cocos, Supă De Năut Cu Nucă De Cocos Și Ghimbir, și Supă De Năut Cu Nucă De Cocos Și Ghimbir.
Instrucțiuni
Combinați fasolea garbanzo, nuca de cocos, ardeii verzi și cilantro într-un castron mare. Se amestecă sucul de lămâie și se condimentează cu sare. Dați-l la frigider timp de 2 ore înainte de servire pentru cea mai bună aromă.
Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner
Salata funcționează foarte bine cu Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigretele tarte, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru pansamentele cremoase pentru salate. Bien nacido Estate Chardonnay cu un rating de 4.9 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 53 de dolari pe sticlă.
Bien Nacido Estate Chardonnay
Arome îmbietoare de lămâie meyer, mușețel și paie tăiate au izbucnit din pahar. Intrarea luminoasă cedează unui palat dens și energic, care este tot linii drepte și mineralitate de udare a gurii.