Salată de măsline cu pepene verde, roșii și Kalamata

Salata de pepene verde, roșii și măsline Kalamatan este o fără gluten, primar și vegetarian garnitură. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 105 calorii. Pentru $1.12 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați castraveți, pepene verde cu zaruri mari, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Cotlete grecești de miel la grătar cu roșii, castraveți și salată de măsline Kalamatan, Pesto De Măsline Cu Roșii Uscate Și Kalamatan, și Bruschetta de roșii uscate la soare și măsline Kalamatan.
Instrucțiuni
Combinați pepene verde, castraveți și roșii într-un castron mare.
Se presară cu sare și se aruncă ușor pentru a se combina.
Se transferă într-o strecurătoare și se lasă să se scurgă cel puțin 10 minute.
Transferați amestecul scurs într-un castron mare și combinați cu măslinele, menta, uleiul și oțetul. Condimentează cu o cantitate generoasă de piper.
Presărați brânza deasupra și serviți.Asocierea băuturilor: Dog Point Sauvignon Blanc, Noua Zeelandă. Oțetul, măslinele și roșiile cer un vin cu acid ridicat, dar pepenele verde cere ceva cu puțin fruct tropical. Sauvignon Blanc este răspunsul, iar acesta de la Dog Point Vineyard din Noua Zeelandă este cel mai delicios din jur. La fel ca salata, este un amestec intrigant și suculent de sărat și dulce, cu o lovitură acidă grozavă.