Salată De Morcovi-Conopidă
Salata de morcovi-conopidă necesită aproximativ 2 ore și 30 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 323 calorii, 5g de proteine, și 30g de grăsime pe porție. Pentru $1.04 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Un amestec de morcov, conopidă, parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 39%, ceea ce este destul de rău. Încercați Salată De Morcovi-Conopidă, Salată de conopidă și morcovi, și Salată De Conopidă Și Morcovi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați conopida într-un coș cu aburi așezat într-o cratiță peste 1 inch de apă clocotită. Aburiti 5 minute, pana se inmoaie, dar inca ferm.
Se scurge, se răcește ușor și se pune într-un castron mare.
Amestecați maioneza cu sosul de salată italiană și parmezanul într-un bol.
Adăugați morcovii în vasul cu conopida și aruncați cu amestecul de maioneză până când este acoperit uniform. Acoperiți și refrigerați cel puțin 2 ore sau peste noapte pentru a permite aromelor să se amestece.