Salată De Morcovi-Conopidă

Salată De Morcovi-Conopidă
Salata de morcovi-conopidă necesită aproximativ 2 ore și 30 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 323 calorii, 5g de proteine, și 30g de grăsime pe porție. Pentru $1.04 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Un amestec de morcov, conopidă, parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 39%, ceea ce este destul de rău. Încercați Salată De Morcovi-Conopidă, Salată de conopidă și morcovi, și Salată De Conopidă Și Morcovi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați conopida într-un coș cu aburi așezat într-o cratiță peste 1 inch de apă clocotită. Aburiti 5 minute, pana se inmoaie, dar inca ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConopidăConopidă
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Coș Cu AburiCoș Cu Aburi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se scurge, se răcește ușor și se pune într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Amestecați maioneza cu sosul de salată italiană și parmezanul într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos ItalianSos Italian
ParmezanParmezan
MaionezăMaioneză
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Adăugați morcovii în vasul cu conopida și aruncați cu amestecul de maioneză până când este acoperit uniform. Acoperiți și refrigerați cel puțin 2 ore sau peste noapte pentru a permite aromelor să se amestece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConopidăConopidă
MaionezăMaioneză
MorcovMorcov
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista