Salata de morcovi bătută este o lactate gratuit rețetă cu 7 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 319 calorii. Pentru 78 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Funcționează bine ca garnitură. Un amestec de morcovi, pudră de muștar, sos de roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 40%. Încercați Supă de morcovi-ghimbir-miso și supă de mazăre bătută, Salată De Mazăre Bătută, și Salată de cartofi bătută pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Adăugați morcovi și gătiți până se înmoaie, dar încă ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
3
Se scurge, se răcește și se rade într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Într-o cratiță mică, amestecați împreună sosul de roșii, uleiul, zahărul, oțetul, muștarul și sosul Worcestershire. Se aduce la fierbere, amestecând constant, se ia de pe foc și se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Murată
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Suc De Lămâie, Opțional
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
5
Adăugați ceapa și frunzele de mentă la morcovi și turnați pansamentul peste tot. Se amestecă până se acoperă uniform și se răcește timp de 24 de ore înainte de servire.