Salată de mere și struguri
Rețeta Salată de struguri cu mere se poate face în aproximativ 30 de minute. Această rețetă servește 10 și costă 78 de cenți per porție. O porție conține 281 de calorii, 3 g de proteine și 8 g de grăsimi. Doar puțini oameni au făcut această rețetă și aș spune că s-a potrivit. Funcționează bine ca aperitiv. Vă este adus de Taste of Home. Mergeți la magazin și luați mere, apă, zahăr și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană. În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de mare de 20%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Salată cu mere, andive și struguri, Salată cu mere și struguri a lui Auntie M și Salată cu mere, struguri și țelină.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, amestecați zahărul și făina. Se amestecă în apă până se omogenizează; aduce la fierbere. Gătiți și amestecați timp de 2 minute sau până când se îngroașă și clocotește.
Se ia de pe foc; se amestecă untul și vanilia. Se răcește la temperatura camerei.
Într-un castron mare, combinați merele, strugurii, țelina și nucile.
Adăugați dressingul și amestecați ușor. Se da la frigider pana la servire.
Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner
Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner sunt alegeri excelente pentru salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note ierburi care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrete tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Vigilance Chardonnay cu un rating de 4,1 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
![Vigilance Chardonnay]()
Vigilance Chardonnay
La altitudini cuprinse între 1.400 și 3.000 de picioare și situat la baza Muntelui Konocti, cândva un vulcan activ, Red Hills AVA prezintă dealuri ondulate, soluri vulcanice roșii și o briză cu efect de lac de la Clear Lake, unul dintre cele mai vechi lacuri naturale din America de Nord. . Fructul acestui vin a fost fermentat în butoi în proporție de 70% pentru a crea o bogăție cremoasă. O parte din fruct a fost supusă fermentației malolactice pentru a adăuga straturi de unt și complexitate vinului. Acest vin auriu de culoarea paiului are arome de măr verde și arome tropicale răcoritoare.