Salată de mere și Feta tocate

Salată de mere și Feta tocate
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de mere și Feta tocate. Această rețetă face 4 porții cu 174 calorii, 5g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $1.39 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de suc de portocale, mentă, măr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată tocată cu brânză Feta, Zucchini Feta Salată Tocată, și Salată de legume tocate cu Feta și măsline pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați 1 ciorchine de apă (4 căni), 1 măr verde necojit tăiat în bucăți de 1/2 inch, 1/4 cană suc de portocale, 1 lingură ulei de măsline, 1 lingură miere și 2 linguri mentă proaspătă tocată și aruncați bine. Împărțiți 4 uncii de brânză feta în bucăți mici. Împărțiți salata în 4 farfurii și acoperiți fiecare cu o parte din brânza feta, stropiți cu miere suplimentară (aproximativ 1 lingură în total) și acoperiți cu piper negru proaspăt măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortile Calde De Porumb Sau Orez Alb, Pentru ServireTortile Calde De Porumb Sau Orez Alb, Pentru Servire
1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și UscateO Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
Măr VerdeMăr Verde
Mentă ProaspătăMentă Proaspătă
Nu Dintr-o Grădină LocalăNu Dintr-o Grădină Locală
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista