Salată De Mere Waldorf Cu Tartă Dulce

Salată De Mere Waldorf Cu Tartă Dulce
Salata de mere Waldorf cu tartă dulce ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 239 calorii, 3G de proteine, și 16g de grăsime per portie. Această rețetă servește 12. Pentru 97 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Un amestec de extract de vanillan, țelină, mere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scorul de 22%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Încercați Salată Waldorf cu cireșe tartă, struguri și nuci pecan confiate, Salată De Mere Waldorf, și Salată Cran-Apple Waldorf pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aruncați merele tăiate cubulețe cu suc de lămâie într-un bol de salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
MărMăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Bateți brânza Neufchatel, frișca, zahărul brun, maioneza și extractul de vanilie împreună într-un bol separat până când pansamentul este neted și cremos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NeufchatelNeufchatel
Extract De VanilieExtract De Vanilie
FrișcăFrișcă
Zahăr BrunZahăr Brun
MaionezăMaioneză
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Amestecați strugurii și țelina în mere și aruncați ușor cu pansament pentru a acoperi. Salată de top cu jumătăți de nuc și afine uscate îndulcite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine Uscate îndulciteAfine Uscate îndulcite
Jumatati De NucJumatati De Nuc
MărMăr
țelinățelină
StruguriStruguri

Echipamente

DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista