Salata de mere verzi ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Pentru $1.49 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 206 calorii. Dacă aveți la îndemână suc de lime, suc de lime, ardei iute și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 86 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Cu o lingură scor de 54%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Friptură de tigaie de stridii și ceapă caramelizată cu salată verde de iarnă și vinetă de mere verzi, Salată verde de iarnă cu vinaigretă de mere verzi, și Salată De Spanac Cu Mere Verzi.
Instrucțiuni
1
Pentru a face pansamentul, bateți împreună usturoiul, ardeiul iute și zahărul într-un robot de bucătărie pentru a face o pastă aspră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
1 Portocala, Coaja
Lemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
2
Adăugați sosul de pește și sucul de lămâie, apoi condimentați după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Pește
1 Căpșună, Decojită
3
Prăjiți șalotele în ulei timp de aproximativ 5 minute sau până când sunt crocante și se rumenesc. Apoi scoateți cu o lingură cu fante și scurgeți pe hârtie de bucătărie. Aruncați mărul în sucul de lămâie, apoi amestecați cu roșiile și pansamentul. Puneți lingura pe farfurii și acoperiți cu arahide, șalotă crocantă și coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Căpșună, Decojită
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
şalotă, Rasă Sau Tocată
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)
Chardonnay, Gruener Veltliner și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrette de tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Un vin pe care l-ați putea încerca este Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.