Salată de mere verzi

Salată de mere verzi
Salata de mere verzi ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Pentru $1.49 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 206 calorii. Dacă aveți la îndemână suc de lime, suc de lime, ardei iute și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 86 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Cu o lingură scor de 54%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Friptură de tigaie de stridii și ceapă caramelizată cu salată verde de iarnă și vinetă de mere verzi, Salată verde de iarnă cu vinaigretă de mere verzi, și Salată De Spanac Cu Mere Verzi.

Instrucțiuni

1
Pentru a face pansamentul, bateți împreună usturoiul, ardeiul iute și zahărul într-un robot de bucătărie pentru a face o pastă aspră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
2
Adăugați sosul de pește și sucul de lămâie, apoi condimentați după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PeșteSos De Pește
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
3
Prăjiți șalotele în ulei timp de aproximativ 5 minute sau până când sunt crocante și se rumenesc. Apoi scoateți cu o lingură cu fante și scurgeți pe hârtie de bucătărie. Aruncați mărul în sucul de lămâie, apoi amestecați cu roșiile și pansamentul. Puneți lingura pe farfurii și acoperiți cu arahide, șalotă crocantă și coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarniturăSalată
Revista