Salată de mazăre și morcovi cu brânză de capră și migdale

Salată de mazăre și morcovi cu brânză de capră și migdale
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați salata de mazăre și morcovi cu brânză de capră și migdale. Această rețetă servește 4 și costă 2,51 USD pe porție. O porție conține 400 de calorii, 14g de proteine, și 28G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână coajă de lămâie, miere, muștar dijon și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma uleiul de nucă, puteți urma acest fel principal cu Tort De Șifon Cu Nucă ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Haricots Verts și salată de brânză de capră cu migdale, Salată de sfeclă cu brânză de capră și migdale prăjite, și Salată de spanac de căpșuni cu migdale și brânză de capră.

Instrucțiuni

1
Combinați brânza de capră, 2 linguri de ulei de măsline și coaja de lămâie în vasul unui robot de bucătărie. Procesați până la omogenizare, aproximativ 15 secunde, răzuind părțile laterale, după cum este necesar. Se condimentează cu sare și piper și se transferă într-un castron mic. A se păstra la temperatura camerei până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Brânză De CaprăBrânză De Capră
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Aduceți o oală mare cu apă sărată la fierbere și pregătiți o baie de gheață. Lucrând cu câte o legumă, albiți morcovii, mazărea și mazărea până se înmoaie, aproximativ 3 minute pentru morcovi și 2 minute fiecare pentru mazăre și mazăre, transferându-le pe fiecare în baia de gheață pentru a se răci după albire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De Calitate Superioară, Tăiată CubulețeProsciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De Calitate Superioară, Tăiată Cubulețe
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Vermut StropitorVermut Stropitor
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Transferați legumele răcite pe o foaie de copt căptușită cu un prosop de bucătărie curat sau prosoape de hârtie pentru a se usca cu atenție.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
4
Combinați muștarul și sucul de lămâie într-un castron mare. Bateți încet în lingura rămasă ulei de măsline și 2 lingurițe semințe de dovleac prăjite sau ulei de nucă. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Semințe Verzi De Dovleac Neprăjite, Cum Ar Fi PepiteleSemințe Verzi De Dovleac Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Ulei De NucUlei De Nuc
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
5
Adăugați legume uscate și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
6
Pentru a servi, ungeți niște brânză de capră pe fiecare dintre cele patru farfurii de servire sau pe un platou mare. Se acoperă cu salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
7
Se presară cu migdale prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
8
Stropiți cu miere și un pic de semințe de dovleac prăjite sau ulei de nucă. Frecați frunzele de morcov în orice pansament rămas în castron și folosiți pentru a garnisi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De MorcovFrunze De Morcov
Semințe Verzi De Dovleac Neprăjite, Cum Ar Fi PepiteleSemințe Verzi De Dovleac Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
Ulei De NucUlei De Nuc
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
9
Serviți imediat.
DificultateMediu
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate41
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista