Salată de mazăre și morcovi cu brânză de capră și migdale
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați salata de mazăre și morcovi cu brânză de capră și migdale. Această rețetă servește 4 și costă 2,51 USD pe porție. O porție conține 400 de calorii, 14g de proteine, și 28G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână coajă de lămâie, miere, muștar dijon și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma uleiul de nucă, puteți urma acest fel principal cu Tort De Șifon Cu Nucă ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Haricots Verts și salată de brânză de capră cu migdale, Salată de sfeclă cu brânză de capră și migdale prăjite, și Salată de spanac de căpșuni cu migdale și brânză de capră.
Instrucțiuni
1
Combinați brânza de capră, 2 linguri de ulei de măsline și coaja de lămâie în vasul unui robot de bucătărie. Procesați până la omogenizare, aproximativ 15 secunde, răzuind părțile laterale, după cum este necesar. Se condimentează cu sare și piper și se transferă într-un castron mic. A se păstra la temperatura camerei până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
Brânză De Capră
Nonpareils Argintii
Ceașcă De Brânză Tăiată Felii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
Bomboanele Lui Peachie-o
2
Aduceți o oală mare cu apă sărată la fierbere și pregătiți o baie de gheață. Lucrând cu câte o legumă, albiți morcovii, mazărea și mazărea până se înmoaie, aproximativ 3 minute pentru morcovi și 2 minute fiecare pentru mazăre și mazăre, transferându-le pe fiecare în baia de gheață pentru a se răci după albire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De Calitate Superioară, Tăiată Cubulețe
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Transferați legumele răcite pe o foaie de copt căptușită cu un prosop de bucătărie curat sau prosoape de hârtie pentru a se usca cu atenție.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
4
Combinați muștarul și sucul de lămâie într-un castron mare. Bateți încet în lingura rămasă ulei de măsline și 2 lingurițe semințe de dovleac prăjite sau ulei de nucă. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Mazăre Decojită, Opțional
Semințe De Dovleac
Pentru Ungerea Insertului
Ulei De Nuc
Ceașcă De Brânză Tăiată Felii Subțiri
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-o
5
Adăugați legume uscate și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
6
Pentru a servi, ungeți niște brânză de capră pe fiecare dintre cele patru farfurii de servire sau pe un platou mare. Se acoperă cu salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De Capră
7
Se presară cu migdale prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, Optional
8
Stropiți cu miere și un pic de semințe de dovleac prăjite sau ulei de nucă. Frecați frunzele de morcov în orice pansament rămas în castron și folosiți pentru a garnisi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Morcov
Semințe De Dovleac
Ulei De Nuc
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale