Salată de mazăre și dovleac cu ochi negri

Salată de mazăre și dovleac cu ochi negri
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de Pean și dovleac cu ochi negri. Această rețetă servește 6 și costă 36 de cenți pe porție. O porție conține 118 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Un amestec de ulei de măsline, mazăre cu ochi negri, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Cu o lingură scor de 71%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Salată de Pean și dovleac cu ochi negri, Salată de fasole sud-vestică cu fasole neagră, mazăre cu ochi negri, Pepp, și Salată de mazăre cu ochi negri de Anul Nou cu măsline negre, fetan și usturoi prăjit pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți mazărea în cratiță mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MazăreMazăre
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați suficientă apă pentru a acoperi cu 3 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
3
Lăsați mazărea să se înmoaie 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MazăreMazăre
4
Scurgeți mazărea; reveniți la aceeași tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MazăreMazăre
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați 4 căni de apă, ceapă, frunze de dafin și sare. Aduceți la fierbere; reduceți focul la mediu, acoperiți parțial și fierbeți până când mazărea este fragedă, aproximativ 30 de minute. Aruncați ceapa și frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
CeapăCeapă
ApăApă
MazăreMazăre
SareSare
6
Scurgere.
7
Transferați mazărea pe foaia de copt cu margini pentru a se răci. (Poate fi pregătit cu 1 zi înainte. Acoperiți și refrigerați.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
MazăreMazăre
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
1
Preîncălziți cuptorul la 400 buc. F. Aranjați dovleacul într-un singur strat într-un vas de copt din sticlă de 8x8x2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
DovleacDovleac
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din SticlăTava De Copt Din Sticlă
CuptorCuptor
2
Stropiți cu 3 linguri de apă și ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Ulei De GătitUlei De Gătit
3
Se presară sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
4
Coaceți până se înmoaie când este străpuns, întorcându-se ocazional, aproximativ 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Adăugați usturoiul; se amestecă pentru a acoperi. Mișto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
1
Bateți uleiul și sucul de lămâie în castron. Condimentați pansamentul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Combinați toate ingredientele rămase și mazărea într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MazăreMazăre
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Adăugați pansament; aruncă. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
4
Adăugați dovleac; aruncă. (Se poate face cu 2 ore înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
DovleacDovleac
5
Lăsați să stea la temperatura camerei.)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista