Salată de mazăre și dovleac cu ochi negri
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de Pean și dovleac cu ochi negri. Această rețetă servește 6 și costă 36 de cenți pe porție. O porție conține 118 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Un amestec de ulei de măsline, mazăre cu ochi negri, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Cu o lingură scor de 71%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Salată de Pean și dovleac cu ochi negri, Salată de fasole sud-vestică cu fasole neagră, mazăre cu ochi negri, Pepp, și Salată de mazăre cu ochi negri de Anul Nou cu măsline negre, fetan și usturoi prăjit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți mazărea în cratiță mare.
Adăugați suficientă apă pentru a acoperi cu 3 inci.
Lăsați mazărea să se înmoaie 2 ore.
Scurgeți mazărea; reveniți la aceeași tigaie.
Adăugați 4 căni de apă, ceapă, frunze de dafin și sare. Aduceți la fierbere; reduceți focul la mediu, acoperiți parțial și fierbeți până când mazărea este fragedă, aproximativ 30 de minute. Aruncați ceapa și frunza de dafin.
Transferați mazărea pe foaia de copt cu margini pentru a se răci. (Poate fi pregătit cu 1 zi înainte. Acoperiți și refrigerați.)
Preîncălziți cuptorul la 400 buc. F. Aranjați dovleacul într-un singur strat într-un vas de copt din sticlă de 8x8x2 inci.
Stropiți cu 3 linguri de apă și ulei.
Se presară sare și piper.
Coaceți până se înmoaie când este străpuns, întorcându-se ocazional, aproximativ 15 minute.
Adăugați usturoiul; se amestecă pentru a acoperi. Mișto.
Bateți uleiul și sucul de lămâie în castron. Condimentați pansamentul cu sare și piper.
Combinați toate ingredientele rămase și mazărea într-un castron mare.
Adăugați pansament; aruncă. Se condimentează cu sare și piper.
Adăugați dovleac; aruncă. (Se poate face cu 2 ore înainte.
Lăsați să stea la temperatura camerei.)