Salată De Mazăre Marinată Cu Ochi Negri

Nevoie de o garnitură fără gluten și vegană? Salata marinată de mazăre cu ochi negri ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 134 calorii. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de mazăre cu ochi negri, pătrunjel cu frunze plate, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Salată de fasole sud-vestică cu fasole neagră, mazăre cu ochi negri, Pepp, Salată de mazăre cu ochi negri de Anul Nou cu măsline negre, fetan și usturoi prăjit, și Salată Edamame, fasole neagră și mazăre cu ochi negri cu vinetă de chimen pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, acoperiți mazărea cu ochi negri cu 2 centimetri de apă. Se aduce la fierbere, se acoperă parțial și se gătește la foc moderat până se înmoaie, aproximativ 20 de minute.
Se scurge și se lasă să se răcească ușor.
Într-un castron mare, bateți uleiul de măsline cu sucul de lămâie și usturoiul.
Adăugați mazărea și ceapa și condimentați cu sare și piper, apoi aruncați pentru a acoperi. La frigider cel puțin 4 ore pentru a lăsa aromele să se amestece. Aduceți salata la temperatura camerei, amestecați pătrunjelul și serviți.