Salata de macrou afumat cu legume crocante ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și pescatarian servește 4 și costă $3.72 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 50g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 433 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de ridichi, măr Granny smith, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma oțetul de cidru de mere, puteți urma acest fel principal cu tort de prune fără ouă , cum se face tort de prune ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este super. Rețete similare includ Salată afumată de macrou, portocale și cuscus, Salată caldă de cartofi noi și macrou afumat, și Salată de țelină, portocale și macrou afumat.
Instrucțiuni
1
Într-un castron, bateți iaurtul, hreanul, sucul de lămâie, oțetul și zahărul. Îndoiți peștele, castravetele, ridichile, mărul și arpagicul; condimentează cu sare și piper. Acoperiți frunzele de salată cu salata și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1 Cană Piept De Curcan Gătit Mărunțit (6 Uncii)
1 Nap Mic, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Culese Crengute De Marar
Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Caposaldo Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 10 dolari.