Salată De Macaroane Mega Egga

Salată De Macaroane Mega Egga
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați salata de macaroane Megan Egga. Această rețetă fără lactate servește 6 și costă $ 1.57 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 95g de grăsime, și un total de 1469 calorii. Un amestec de sos worcestershire, gust de murături, piper crăpat grosier și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este bun. Încercați Mega salată Romaine crocantă cu Quinoa, Mega Muesli, și Mega Carne Freca pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Într-o oală mare cu sare, fierbeți pastele timp de 12 până la 15 minute până când sunt fierte. Se amestecă des.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Se scurge și se răcește. La frigider 30 de minute.
4
Într-o oală mare, cu o picătură de sare, adăugați ouă la foc mediu. Aduceți la fierbere. Acoperiți și scoateți din căldură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Lăsați ouăle să stea timp de 6 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
6
Îndepărtați ouăle și șocul în apă cu gheață. După ce s-a răcit bine, curățați ouăle și zarurile aproximativ.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
7
Puneți pastele într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), SpălateViolete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
8
Adăugați ceapa, țelina, ouăle, gustul, maioneza, sarea și piperul, sosul fierbinte și Worcestershire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)(puteți Folosi Un Cuke Obișnuit, Dar Sămânțați-l și Dacă Pielea Este Ceară, Curățați-l)
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
9
Se amestecă până se combină bine.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții6
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista