Salată De Macaroane-Bacon
Salata de macaroane-Bacon ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 243 calorii, 7g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 10 și costă 46 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați macaroane, zahăr, ceapă verde și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 22%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Încercați Salată De Macaroane Cu Slănină Fierbinte, Salată De Macaroane Cu Bacon, și Salată de macaroane cu slănină și ouă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron, combinați zahărul și făina.
Într-o tigaie de 2 până la 3 litri la foc mediu-mare, amestecați slănina adesea până se rumenesc și se rumenesc, 8 până la 10 minute. Cu o lingură cu fante, transferați pe prosoape de hârtie pentru a se scurge. Aruncați toate, cu excepția a 3 linguri de grăsime din tigaie.
Adăugați amestecul de zahăr-făină în picături în tigaie la foc mediu-mare. Se amestecă 1 minut, apoi se adaugă 1 1/2 căni de apă și oțetul. Se amestecă până când amestecul fierbe, 2 până la 3 minute.
Într - o tigaie de 5 până la 6 litri la foc mare, gătiți macaroane în apă clocotită, amestecând ocazional, până când se înmoaie doar pentru a mușca, 8 până la 10 minute.
Scurgeți și reveniți la tigaie. Se amestecă amestecul de oțet în macaroane.
Chiar înainte de servire, amestecați slănina, țelina și ceapa verde în macaroane. Condimentează generos cu sare și piper. Pentru o textură mai slabă, amestecați aproximativ 1/2 cană de apă.
Se toarnă într-un castron de servire.