Lucky Lime Salad este un fără gluten hor d ' oeuvre. Această rețetă face 9 porții cu 158 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Mergeți la magazin și ridicați ananas, gelatină de tei, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Cu o lingură scor de 10%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Salată norocoasă de mazăre cu ochi negri, Salată de Fajita cu friptură de tei Tequila cu vinetă de tei Chile, și Salată de Fajita cu friptură de tei Tequila cu vinetă de tei Chile.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mic, dizolvați gelatina în apă clocotită; se amestecă în apă rece. Se răcește până se îngroașă ușor. Între timp, într-un castron mic, bateți crema de brânză, sucul de lămâie și toppingul bătut până se omogenizează; se amestecă în gelatină. Îndoiți ananasul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biciuit Topping
Cremă De Brânză
Suc De Lămâie
Ananas
Gelatină
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Se toarnă într-un 9-in uns. farfurie pătrată. Se dă la frigider până se fixează, aproximativ 3 ore.
3
Pentru trifoi, dizolvați gelatina în apă clocotită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină
Apă
4
Se toarnă într-un 11-in uns. x 7-în. pan. Se dă la frigider până se fixează, aproximativ 3 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Folosind un 2-in. tăietor de prăjituri în formă de trifoi, tăiați gelatina simplă în nouă trifoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină Fără Aromă
Cookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cu Aromă De Pepene Verde
6
Tăiați amestecul de gelatină în nouă pătrate; acoperiți fiecare cu un trifoi de gelatină.
Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner sunt alegeri excelente pentru salată. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note herby care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrette de tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Ai putea încerca Miguel Torres Cordillera Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Miguel Torres Cordillera Chardonnay
Nasul prezintă o mare complexitate aromatică, dezvăluind note florale, piersică și litchi. Proaspăt pe gust, cu aciditate suculentă și o dungă de coniac care este semnul distinctiv al solurilor calcaroase din Limari.Sublim cu caviar. Un partener ideal pentru păstrăv și somon afumat, fructe de mare proaspete și toate preparatele din pește, fie coapte, fie în sos.