Salata de legume rădăcină prăjită ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 429 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 1,77 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Mergeți la magazin și ridicați rucola, ulei de măsline, păstârnac și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Salată De Legume Rădăcină Prăjită, Salată De Legume Rădăcină Prăjită, și Salată De Legume Rădăcină Prăjită Cu Miere.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Curățați cartofii dulci și tăiați-i în cuburi de 3/4 inch. Cojiți păstârnacul și tăiați-l în felii de 1/2 inch. Cojiți sfecla și tăiați-o în pene groase de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Dulci
Păstârnac
Sfeclă
3
Aruncați cartofii dulci și păstârnacul cu 2 linguri. ulei de măsline într - un castron mare; așezați într-un singur strat într-o tigaie ușor unsă de 15 x 10 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Dulci
Ulei De Măsline
Păstârnac
Jeleu
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Tigaie
4
Se presară cu 1 1/4 linguriță. sare și 1/2 linguriță. pepper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper
Sare
5
Aruncați sfecla cu 1 lingură rămasă. ulei de măsline; aranjați sfecla într-un singur strat pe o tavă separată căptușită cu folie de aluminiu de 15 x 10 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Sfeclă
Jeleu
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
Tigaie
6
Se presară cu 1/2 linguriță rămasă. sare și 1/2 linguriță. pepper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper
Sare
7
Coaceți la 400 timp de 40 până la 45 de minute sau doar până se înmoaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
8
Lăsați să se răcească complet (aproximativ 20 de minute).
9
Între timp, amestecati împreună dressing și următoarele 3 ingrediente.
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
10
Așezați legumele într-un castron mare și stropiți cu cantitatea dorită de pansament; aruncați ușor pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
11
Se servește la temperatura camerei sau răcit peste rucola cu orice pansament rămas.