Salată De Legume Rădăcină Prăjită
Salata de legume rădăcină prăjită ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 429 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 1,77 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 30 de minute. Mergeți la magazin și ridicați rucola, ulei de măsline, păstârnac și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Salată De Legume Rădăcină Prăjită, Salată De Legume Rădăcină Prăjită, și Salată De Legume Rădăcină Prăjită Cu Miere.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Curățați cartofii dulci și tăiați-i în cuburi de 3/4 inch. Cojiți păstârnacul și tăiați-l în felii de 1/2 inch. Cojiți sfecla și tăiați-o în pene groase de 1/2 inch.
Aruncați cartofii dulci și păstârnacul cu 2 linguri. ulei de măsline într - un castron mare; așezați într-un singur strat într-o tigaie ușor unsă de 15 x 10 inci.
Se presară cu 1 1/4 linguriță. sare și 1/2 linguriță. pepper.
Aruncați sfecla cu 1 lingură rămasă. ulei de măsline; aranjați sfecla într-un singur strat pe o tavă separată căptușită cu folie de aluminiu de 15 x 10 inci.
Se presară cu 1/2 linguriță rămasă. sare și 1/2 linguriță. pepper.
Coaceți la 400 timp de 40 până la 45 de minute sau doar până se înmoaie.
Lăsați să se răcească complet (aproximativ 20 de minute).
Între timp, amestecati împreună dressing și următoarele 3 ingrediente.
Așezați legumele într-un castron mare și stropiți cu cantitatea dorită de pansament; aruncați ușor pentru a acoperi.
Se servește la temperatura camerei sau răcit peste rucola cu orice pansament rămas.