Salată De Legume Marinată Mediteraneană
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de legume marinată mediteraneană. Această rețetă servește 15 și costă 45 de cenți pe porție. O porție conține 60 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de trei brânză naturală se sfărâmă, roșii, pene de ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Creveți marinați cu salată mediteraneană, Salată mediteraneană cu ALAC, vinete , dovlecei și brânză marinată, și Salată De Legume Mediteraneene.
Instrucțiuni
Combinați legumele într-un castron mare.
Se amestecă pansamentul, busuiocul și usturoiul.
Adăugați la amestecul de legume; aruncați pentru a acoperi.
Adăugați brânză; se amestecă ușor. La frigider 1 oră.