Salată De Legume Marinată Mediteraneană

Salată De Legume Marinată Mediteraneană
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de legume marinată mediteraneană. Această rețetă servește 15 și costă 45 de cenți pe porție. O porție conține 60 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de trei brânză naturală se sfărâmă, roșii, pene de ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Creveți marinați cu salată mediteraneană, Salată mediteraneană cu ALAC, vinete , dovlecei și brânză marinată, și Salată De Legume Mediteraneene.

Instrucțiuni

1
Combinați legumele într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Yukon Sau Albi, Tăiați în JumătateCartofi Yukon Sau Albi, Tăiați în Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Picanți, Fără Semințe și Tăiați Cubulețe (recomandat: Peppadew)Ardei Picanți, Fără Semințe și Tăiați Cubulețe (recomandat: Peppadew)
2
Se amestecă pansamentul, busuiocul și usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Galbenă, Tăiată Cubulețe Mici, Aproximativ 1/4 CanăCeapă Galbenă, Tăiată Cubulețe Mici, Aproximativ 1/4 Cană
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
3
Adăugați la amestecul de legume; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Yukon Sau Albi, Tăiați în JumătateCartofi Yukon Sau Albi, Tăiați în Jumătate
4
Adăugați brânză; se amestecă ușor. La frigider 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții15
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista