Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de legume marinată mediteraneană. Această rețetă servește 15 și costă 45 de cenți pe porție. O porție conține 60 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de trei brânză naturală se sfărâmă, roșii, pene de ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Creveți marinați cu salată mediteraneană, Salată mediteraneană cu ALAC, vinete , dovlecei și brânză marinată, și Salată De Legume Mediteraneene.
Instrucțiuni
1
Combinați legumele într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Yukon Sau Albi, Tăiați în Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Picanți, Fără Semințe și Tăiați Cubulețe (recomandat: Peppadew)
2
Se amestecă pansamentul, busuiocul și usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Galbenă, Tăiată Cubulețe Mici, Aproximativ 1/4 Cană
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
3
Adăugați la amestecul de legume; aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Yukon Sau Albi, Tăiați în Jumătate
4
Adăugați brânză; se amestecă ușor. La frigider 1 oră.