Salată De Legume Marinată

Salată De Legume Marinată
Salata de legume marinate este o fără gluten și vegan rețetă cu 20 de porții. O porție conține 98 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează cel mai bine ca garnitură și se face în jur 20 minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați 2 lingurițe de busuioc, măsline, oțet de vin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 66%. Rețete similare includ Salată De Legume Marinată, Salată De Legume Marinată, și Salată De Legume Marinată.

Instrucțiuni

1
Combinați floretele și următoarele 7 ingrediente într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Procesați uleiul și următoarele 6 ingrediente într-un blender până se omogenizează; adăugați la legume, aruncând pentru a acoperi. Acoperiți și răciți 5 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Garnisiți, dacă doriți.
DificultateMediu
Gata În20 m.
Porții20
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista