Salată De Legume La Grătar
Salata de legume la grătar este o fără gluten și vegan garnitură. Această rețetă servește 4. Pentru $1.49 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 123 calorii. Un amestec de ulei de măsline, dovlecei, oțet cu aromă de zmeură și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este bun. Încercați Salată De Legume La Grătar, Salată De Legume La Grătar, și Salată De Legume La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați rozmarinul și următoarele 4 ingrediente într-un castron; se amestecă cu un tel până se omogenizează.
Periați spicele de porumb și suprafețele tăiate ale legumelor rămase cu jumătate din amestecul de ulei de măsline și lăsați-le deoparte.
Înveliți grătarul cu spray de gătit; așezați pe grătar peste cărbuni cu foc mediu.
Așezați legumele, tăiați părțile în jos, pe raft. Gatiti 5 minute; periați cu amestecul de ulei de măsline rămas. Întoarceți legumele și gătiți încă 5 minute sau până se înmoaie.
Scoateți din grătar; tăiați fiecare ureche de porumb în 6 bucăți.
Tăiați fiecare felie de ceapă în sferturi.
Tăiați bucățile de legume rămase în jumătate.