Salata de legume crocante este o fără gluten, fără lactate și vegetarian garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 130 calorii. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de maioneză, flori de conopidă, ardei iute habanero și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată De Legume Crocantă, Salată crocantă de legume și orez brun, și Salată crocantă de legume cu mazăre și ridichi saut.
Instrucțiuni
1
Pentru a pregăti salata, puneți cartofii într-o cratiță medie; se acoperă cu apă. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți 10 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Scurgeți; clătiți cu apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
3
Scurgere.
4
Așezați cartofii într-un castron mare. Aduceți 4 căni de apă la fiert într-o cratiță medie; adăugați conopida și broccoli. Gatiti 1 minut sau pana cand este crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conopidă
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Cartofi
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bol
5
Scurgeți; clătiți cu apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
6
Scurgere.
7
Adăugați amestecul de conopidă la cartofi. Folosind un cojitor de legume, răzuiește morcovii de la vârf la tulpină pentru a face panglici lungi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conopidă
Legume
Cartofi
Morcov
Echipamente pe care le vei folosi
Peeler
8
Adăugați morcovul în amestecul de cartofi, aruncând ușor pentru a combina. Lăsați rădăcina și tulpina de 1 inch pe sfeclă; frecați cu o perie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Morcov
Cartofi
Sfeclă
9
Se pune într-o cratiță medie; se acoperă cu apă. Aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 25 de minute sau până se înmoaie.